Voksbehandling

Vi tilbyder skånsom voksbehandling

Vi anvender det anerkendte mærke Perron Rigot til behandlingerne. Perron Rigot var det første mærke til at udvikle en voks uden strips. Det betyder samtidig også at de var de første til at udvikle en voks, der gør det mindre smertefuldt at blive behandlet.

Denne type voks er skånsom mod huden og sikrer et smukt resultat. Vi anvender udelukkende dette produkt fordi vi har testet det, og kan stå inde for det – det giver dig det bedst mulige resultat.

For at du får mest muligt ud af en voksbehandling hos os, anbefaler vi at dine hår er ½ centimeter lange. Det er dog også vigtigt at hårene ikke for lange, da de risikerer at knække. Det anbefales at hårene ikke er mere end 1-1,5 centimeter lange. På den måde kan vi sikre at behandlingen bliver mindre smertefuld, samt at vi får fat i så mange hårsække som muligt under behandlingen – det sikrer dig et længerevarende resultat.

Hvilke voksbehandlinger tilbyder vi?

Vi tilbyder både behandlinger af specifikke områder på kroppen og kombinationsbehandlinger. Det vil sige at du kan booke tid til enten benene, eller både ben og bikinilinje i samme behandling. Du har selvfølgelig også mulighed for at booke flere forskellige behandlinger samme dag, hvis du ønsker mere ordnet.

Når det kommer til vedligeholdelse af en voksbehandling, er det individuelt hvor hurtigt hårene vokser. Derfor tager vi gerne en snak med dig når du kommer ind, for at sikre at du ved hvornår du skal have din næste behandling. Som udgangspunkt holder en voksbehandling hos os 4-6 uger, men det afhænger af hårvæksten.

Book tid til din næste voksbehandling

Vi tilbyder over 15 forskellige voksbehandlinger, alle med fokus på specifikke dele af kroppen. Du kan se hvilke behandlinger vi tilbyder her på siden, eller i vores bookingsystem. Book din tid med det samme – vi glæder os til at se dig!

Rul til toppen