Star Lash kursus

Velkommen til et helt særligt univers, der tryllebinder dig med en af verdens smarteste opfindelse – nemlig Lash Extensions.

Hos Unique Beauty kan du blive uddannet som Minkys International Student. Vi er blandt de få i Danmark, som har rettighederne til at uddanne dig efter Minkys høje standarder, som vi til fulde respekterer og efterfølger.

Single eyelash extensions

Som den eneste i Aarhus tilbyder Christina kurser på vegne af det anerkendte firma Star Lash. Christina har mange års erfaring i at udføre behandlinger, samtidig med at hun er erfaren indenfor teknikker og metoder fra Star Lash.

Et kursus varer fra 09:00 til 14:00, og her bliver du undervist i alle facetter. Christina har ikke blot erfaringen, men formidler også stoffet på flotteste vis. Hun er udvalgt af Star Lash til at forestå kurserne i Aarhus, på baggrund af hendes viden og evner.

Lash Lift

Ligesom med Eyelash extensions, har Christina ansvaret for lashlift. Dette er også på vegne af Star Lash. Christina har mange års erfaring med Star Lash, og du har mulighed for at lære de teknikker der skaber et perfekt Lash Lift. Lash Lift er et fantastisk alternativ til eyelash extensions, og derfor er disse to kurser kombineret en fantastisk idé.

Brow lamination

Udover Single Eyelash extension- og lash lift, tilbyder vi også kurser i brow lamination. Christina er uddannet til både at lave og afholde kurser i brow lamination, og er garant for høj standard og smukke resultater. Ligesom de andre kurser er du sikret en grundig gennemgang, gode tips og højt niveau af læring.

Rul til toppen