Single Lashes

Smukke, naturlige vipper med metoden single lashes – det gør hverdagen nemmere.

Hvad er Single Lashes?

Single Lashes er kendetegnet ved at være enkelte, kunstige vippehår der sættes på hvert enkelt af dine egne vipper. Som udgangspunkt er de sorte. Det elegante, buede design giver en naturlig volume til dine vipper.

Et sæt single lashes er et fantastisk alternativ til make up. De giver dig muligheden for at opnå et lige så godt, hvis ikke endnu bedre, resultat som med mascara. Forskellen er blot at du ikke skal bruge nær så meget tid. Single lashes gør din hverdag nemmere og du er sikret et sæt af høj kvalitet hos Unique Beauty.

Hvor længe holder Single Lashes?

Når du får lavet et sæt single lashes, påvirker du i høj grad selv hvor længe de holder. Dette afhænger af hvordan du plejer dem. For at sikre at dit sæt holder, anbefaler vi at du vasker dem med vippeshampoo. Desuden skal dine vipper børstes dagligt, for at sikre holdbarhed of udseende.
Det er ikke kun vigtigt at passe på dine single lashes for holdbarheden. Det styrker også dine egne vipper, når forlængelsen gradvist forsvinder. Det er derfor vigtigt med en god rutine, for at sikre kvaliteten af dine egne vipper.

Holdbarheden på et sæt single lashes er som udgangspunkt 3 til 4 uger. Alt afhængig af plejen, kan det dog variere en del. Med andre ord er det altså en vurderingssag – en individuel vurdering. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit sæt trænger til en opfyldning, står vi gladelig klar med råd og vejledning.

Book tid hos Unique Beauty

Single Lashes i Århus
Single Lashes hos Unique Beauty

Både Christina Maria og Christina Offenbach er uddannede til at lave single lash sæt. Vi lover dig et smukt resultat du bliver tilfreds med.

Hvis du ønsker et smukt, naturligt look med et sæt single lashes, er du mere end velkommen til at Book en tid.

Vi glæder os til at lave et smukt sæt af høj kvalitet på dig!

Rul til toppen