Shellac

Vi tilbyder CND certificeret Shellac, for dig der ønsker ekstra farve på hverdagen

En CND certificeret Shellac behandling er perfekt til dig der ikke vil have forlænget dine negle, men gerne vil styrke dine egne negle – samtidig med du får et pift af farve.

Denne type neglebehandling er en hybrid mellem to typer. Shellac er en blanding af gelé og almindelig neglelak, udviklet til at gavne dine negle mest muligt. Det sker ved at tage det bedste fra gelé og det bedste fra almindelig neglelak.

Hvorfor skal du vælge Shellac?

Shellac har mange styrker og facetter. For blot at nævne nogle få:

  • Det hæfter sig til dine naturnegle på en bedre og mere skånsom måde, end både gelé og neglelak gør
  • Modsat gelé bevares glansen i op til 14 dage, det vil sige hele perioden for en behandling.
  • Shellac er stærkere og mere modstandsdygtigt. Overfladen er hårdere, hvorfor ridser og slag ikke afsætter synlige mærker på samme måde som med gelé
  • Indeholder ikke skadelige stoffer, der kan påvirke dine egne negle
  • Nemmere at aftage end gelé og mindre skadeligt for neglene

Shellac er lavet til at styrke dine egne negle, beskytte dem og lade dem vokse sig stærke. Ligesom et lash lift, bruges der udelukkende produkter der styrker det du allerede har.

Et sæt negle holder op til 14 dage. I modsætning til almindelig neglelak skaller det ikke af på samme måde. Det er med andre ord din mulighed for at få farve på neglene, samtidig med at længden er naturlig. Samtidig styrkes dine egne negle i processen.

Hvordan fjerner man Shellac?

Shellac adskiller sig desuden fra både gelé og almindelig neglelak, når det kommer til aftagning. Hos Unique Beauty kan du købe et hjemmekit, så du kan fjerne Shellac derhjemme når du selv ønsker det.

Ønsker du ikke selv at kaste dig ud i projektet at fjerne Shellac, er du mere end velkommen hos os. Vi anvender produkter der er skånsomme på huden, samtidig med at vi kan stå inde for den virkning det har på dine negle. Du har samtidig muligheden for at få taget gammel Shellac af – og få lavet et helt nyt sæt med det samme. På den måde kan du gå fra os med et helt nyt look.

Vælg den perfekte behandling

Vi tilbyder flere behandlinger indenfor Shellac. Du kan finde den der passer til dig herunder:

Shellac helfarve
Varighed: 30 minutter
299,- kr.
Shellac med fransk look
Varighed: 45 minutter
449,- kr.
Aftagning af CND shellac
Varighed: 15 minutter
149,- kr.
Aftagning (50,-) og ny farve
Varighed: op til 1 time
349,- kr.
Aftagning (50,-) og ny farve med fransk look
Varighed: op til 1 time
449,- kr.

Smukke, naturlige negle hos Unique Beauty

Vi anbefaler at du, inden en behandling med Shellac får en manicure. På den måde er både du og vi sikre på at resultatet bliver det bedst mulige – samtidig med at det holder længst muligt. Du kan selvfølgelig også ordne dine negle hjemmefra. Du kan booke tid til både manicure og CND certificerede Shellac behandlinger i vores bookingsystem .

Vi glæder os til at se dig og lave et sæt smukke, naturlige Shellac negle på dig!

Rul til toppen