Perron Rigot

Bliv uddannet i voksbehandlinger, med det anerkendte mærke Perron Rigot.
Christina sørger for kyndig vejledning, så du bliver rustet til at udføre behandlinger af høj kvalitet.

ICG certificeret Perron Rigot vokskursus

Christina varetager også af kurser i ICG certificerede voksbehandlinger. Kurserne afholdes med voks fra Perron Rigot, ligesom vores voksbehandlinger i klinikken. Gennem uddannelse og erfaring har hun opnået evner af høj kvalitet indenfor faget. Undervejs vil du også få nyttige tips omkring voks.

Et voksbehandlingskursus hos Christina sikrer dig en fantastisk start som voksbehandler.


Perron Rigot produkter

Siden 1930’erne har Perron Rigot været et pålideligt valg, når det kommer til at vælge skånsomme voksprodukter af god kvalitet. Det er fordi Perron Rigot leverer en række højkvalitetsvoks, der opfylder alle behov, inklusive allergivenlige formler, strip- og non-strip voks, duftende og ikke-duftende.

Deres voks kan påføres ved lave temperaturer, hvilket giver mulighed for en smertefri påføring og effektiv hårfjerning.

Du finder ikke gimmicks ved Unique Beauty i Viby J. ved Århus. Ingen chokolade eller hasselnøddevoks, for ærligt talt er vi ligeglade med, hvordan voksen smager, og det formoder vi, at du også er, så længe det trækker håret ud på den mest smertefri, sikre måde. Faktisk, i overensstemmelse med vores ‘less is more’-etos, foretrækker vi faktisk at bruge hypoallergen og parfumefri voks, hvor det er muligt, hvilket er ideelt for de fleste kunder, især dem med følsom hud.

Til intim- og ansigtsvoksning betyder dette Perron Rigots revolutionerende Euroblonde ‘hot’ voks. En non-strip voks, hvilket betyder, at den fjernes uden brug af papirstrimler, Euroblonde er Perron Rigots signaturvoks, som tog voksverdenen med storm, da den først blev lanceret, og som fortsætter med at sætte barren. Som Euroblonde voks sætter, krymper den hårene og giver fremragende greb til fjernelse af selv de groveste, sejeste og korteste hår.

Til kropsvoksning bruger vi generelt Cristal Ocean, som er Perron Rigots klassiske stripvoks. Dens allergivenlige, specielle formel bruger syntetisk harpiks og er kolofonium- og parfumefri. Cristal Ocean er velegnet til selv de mest følsomme hudtyper – inklusive de mennesker, der er allergiske over for plaster.

Hvad dine kunder kan forvente fra en voksbehandling med Perron Rigot™:

  • BEHAGELIG – Grundig depilation i ét snuptag. Det lave smeltepunkt forhindrer skoldninger.
  • NÆNSOM VED HUDEN – Patenteret formel indkapsler håret og indeholder blødgørende ingredienser for grundig hårfjerning uden irriteret hud.
  • BLØDERE – Behandlingen efterlader ingen klistret fornemmelse på huden.
  • ALSIDIG – Produkter til alle krops- og hudtyper.
  • EFFEKTIV – Grundig hårfjerning med kortere behandlingstid.

En voksbehandling bliver til en skønhedsbehandling

Perron Rigot™ depilationskonceptet indeholder en før- og efterbehandling. Dette inkluderer den rensende Blue Lotion, den beroligende Jasmine Oil og den opfriskende Refreshing Gel, som lindrer huden og reducerer rødme og inflammation.

Dette eksklusive system gør på bedst mulig vis huden klar til voksbehandling, og efterlader en blød, kølig og behagelig fornemmelse. Perron Rigot™ gør voksbehandling til en skønhedsbehandling.

Vil du gerne vide, hvordan et Perron Rigot™-produkt bliver til?

Se videoen. Lidt sjov er et must 😎


Har du lyst til at vide mere om Perron Rigot?

Hos Unique Beauty er der kursusmuligheder tilgængelige for dig.

Hygiejnen i din klinik spiller også en vigtig rolle. Husk altid, at uanset hvilket vokssystem du bruger, skal du bruge handsker under behandlingen.

Hygiejne i klinikken er en topprioritet. Dine kunder skal altid føle sig godt tilpas, for kun tilfredse kunder bliver til tilbagevendende kunder.

Rul til toppen