Om os


Unique Beauty

Hos Unique Beauty går vi hverken på kompromis med vores tid eller vores behandlinger. Vi lytter til dig og dine behov - og med vores brede udvalg af behandlinger, finder du nemt en behandling der passer netop til dig.
Hvad end det er forbyggende/behandlende behandlinger eller selvforkælende behandlinger, står vores søde behandlere klar til at tage imod, rådgive og vejlede dig.
Vores behandlere deltagere løbende på uddannelser og kurser, for at blive opdateret fagligt såvel som i tidens trends.


Vores team


noimage

Christina Maria

Christina er uddannet negletekniker hos Pro Nails, og sidenhen uddannet kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer, samt vippetekniker.

Hun udfører alle behandlinger indenfor voks, ansigtsbehandlinger, bryn & vipper, fodbehandlinger, spray-tan og vippebehandlinger.
Udover behandlinger, uddanner hun kursister i vippeextensions og semi-permanent vippebuk.
Christina er altid perfektionistisk uanset hvilken behandling, og hun sender ikke en kunde ud ad døren hvis hun selv er utilfreds.


noimage

Michelle Thai

Michelle er uddannet kosmetolog og negletekniker og sidenhen udannelse indenfor læbeforstørrelse og rynkeudfyldning med mesoterapi.

Hun har en høj faglig viden indenfor faget, og har tidligere undervist i makeup og styling, voksbehandlinger og bryn & vipper.

Michelle udfører alt indenfor neglebehandlinger samt mesoterapi behandlinger på ansigt/krop og står altid klar til at rådgive og vejlede.