Manicure & Pedicure

Lyst til smukke negle både på hænder og fødder? Book en tid hos os.

Hos Unique Beauty tilbyder vi både manicure og pedicure. Vi anbefaler blandt andet en manicure eller pedicure inden du får en behandling med Shellac, da det øger holdbarheden af Shellac og er sundt for dine negle. Begge behandlinger styrker dine egne negle og sikrer at de er sunde og raske.

Manicure

Med en manicure får du smukke og præsentable negle, der signalerer overskud. Et sæt smukke negle kan give et boost til selvtilliden og kaste lidt lys på en grå hverdag.

Dine negle files og formes, uden det mindste ubehag. Når du er tilfreds med formen, klippes dine neglebånd ned. Herefter påføres en lækker olie, der styrker dine negle og sikrer at kvaliteten af dem bliver endnu bedre.

En manicure er med andre ord din mulighed for at slappe fuldstændig af, mens dine negle plejes og bliver klar til hverdagens strabadser. Du er garanteret en behagelig oplevelse med et smukt resultat, samtidig med at også vil få tips til hvordan du passer på dine negle.

Pedicure

Når du får en pedicure, kan du læne dig tilbage og nyde 30 minutters afslapning. Imens vil vores dygtige behandler forkæle dig og dine fødder, så du går herfra med selvtillid og smukke kvalitetsnegle.

Ved en pedicure files dine negle, formes og dine neglebånd klippes til. Alt dette med største nænsomhed, så du kan slappe fuldstændig af hele vejen igennem.

Efterfølgende masseres en skøn negleolie blidt ind i neglen. Olien, en solarolie, plejer dine negle allerede start og bidrager til velvære. Neglen bliver både stærk og fleksibel som følge af denne behandling. Til sidst afsluttes der med en afslappende fodmassage.

Book din tid til pedicure og manicure i dag

Hvad end du har lyst til en manicure, en pedicure eller begge dele, kan du booke det i vores system. Det er helt op til dig hvilken behandling du ønsker – vi lover dig en afslappende oplevelse i Viby J. med det smukkeste resultat. Vi ser frem til dit besøg!

Rul til toppen