Lash Lift

Vil du helst undgå at skulle bruge en vippebukker og eyelash extensions?

Hvad er lash lift?

Et lash lift er et buk af dine egne vipper. Vipperne bukkes ved roden, ved hjælp af en silikoneform der lægges på øjenlåget. Denne metode betyder at vipperne ikke vil krølle sammen og efterlade dig med et utilfredsstillende udtryk.

I stedet vil du med et lash lift opleve, at vipper der kun bukkes ved roden, giver et smukt løft. Dine egne vipper vil fremstå mere voluminøse, uden at sætte ekstra øjenvipper på. Denne behandling er enormt skånskom for dine egne vipper.

Det skyldes at der ikke tilføres ekstra vægt i form af vipper, som det er tilfældet med andre behandlinger. Et lash lift er med andre ord den mest naturlige måde at give dine vipper et nyt, smukt udtryk.

Hvor længe holder lash lift?

Alt afhængig af hvordan dine vipper reagerer og bukkes, vil et lash lift holde 4 til 6 uger. Hvis du vælger et lash lift hos Unique Beauty, vil du blive kyndigt vejledt af din behandler i hvordan du bedst muligt passer på dem.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit lash lift trænger til en opfriskning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler i Viby, så kan vi kigge på dine vipper og vejlede dig.

Book tid hos Unique Beauty

Hos Unique Beauty tilbyder vi både lash lift med og uden farve. Det er op til dig hvilken af de to du ønsker. Du kan booke tid gennem vores bookingsystem, ved at trykke på knappen herunder.

Her kan du vælge hvorvidt du ønsker at booke et lash lift med eller uden farve eller måske en tid til single lashes eller groove lashes.

Vi ser frem til at lave et smukt lash lift på dig!

Rul til toppen