Groove Lashes

Giv dit udseende et løft med et smukt sæt groove lashes hos Unique Beauty.

Hvad er Groove Lashes?

Groove lashes adskiller sig fra almindelige single lashes, ved at fylde mere. Dette uden at tilføje mere vægt til dine vipper. Groove lashes er hule og har en fordybning i enden. De er håndlavede, hvilket vil sige at hver enkelt vippe er håndskåren til perfektion. Det betyder at de sidder endnu bedre på dine egne vipper. På den måde er du sikker på at få et naturligt og voluminøst sæt vipper – uden unødig ekstra vægt.

Et sæt groove lashes giver dig mere tid i hverdagen. Du skal ikke afsætte tid til at tage mascara på, blot børste vipperne. De fremstår naturlige, du kan selv vælge længden og sidder perfekt på dine naturlige vipper. Alt afhænging af længeden på dine egne vipper, varierer længden på groove lashes også.

Hvor længe holder Groove Lashes?

Ligesom et sæt single lashes, afhænger holdbarheden af et sæt groove lashes af hvordan du passer på dem. Vipperne skal vaskes og børstes. Hvis du anvender vippeshampoo og børste vipperne regelmæssigt, vil holdbarheden af et sæt være bedre. Både udseendet og varigheden af et sæt kan forlænges, ved ordentlig pleje.

Vippepleje er ikke kun godt for dine groove lashes, men i høj grad også for dine egne vipper. Et sæt groove lashes der ikke plejes, kan påvirke styrken af dine egne vipper. Derfor guider og vejleder vi dig gerne, så du ved præcist hvordan du skal passe på dine vipper – både dine groove lashes og dine naturlige vipper.

Et sæt groove lashes holder, med den rette pleje, 3-4 uger. Det er dog meget individuelt hvornår en opfyldning kan være nødvendig, samt hvilken størrelse opfyldningen skal have. Det betyder også at det er en individuel vurdering, der bestemmer hvornår en opfyldning er nødvendig. Det kan være svært at finde ud af hvorvidt du trænger til en opfylding, eller hvor stor den skal være. Her hjælper vi gerne. Du er mere end velkommen til at komme forbi os, så kan vi hjælpe dig. Her kan vi også booke tid til en eventuel opfyldning.

Book tid hos Unique Beauty

Hvis et sæt groove lashes lyder som noget for dig, kan du booke en tid med det samme. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at komme forbi. Vores dør står åben i Viby. Når du ankommer, finder vi i fællesskab ud af hvilken længde der passer til dig og dit udtryk.

Vi glæder os til at tage imod dig og lave et smukt sæt groove lashes!

Rul til toppen