Fodbehandling

Dine fødder er udsat for daglig belastning. De fortjener en luksusbehandling hos os.

Lægeeksamineret fodbehandling hos Christina Maria

Hos Unique Beauty tilbyder vi forskellige fodbehandlinger. Med en kvalitetsfodbehandling, letter du ikke plot presset på fødderne – men også på resten af kroppen. Dine fødder er den mest aktive del af din krop, og derfor påvirker det hele kroppen hvordan de behandles.

Med en fodbehandling hos os, holdes dine fødder smidige, stærke og sunde.

Christina Maria er lægeeksamineret og har derfor alle evnerne til den perfekte fodbehandling. I kraft af at være lægeeksamineret, har hun både tilladelse og evner til at udføre fodbehandlinger med skalpel.

I modsætning til en fodbehandling med fil, er du sikret et endnu bedre resultat på denne måde. Ved brug af skalpel kan du være sikker på en dybdegående og effektiv fodbehandling, uden smerte. Når vi udfører fodbehandlinger, har vi fokus på velvære og kvalitet – det skal være rart for dig under og efter behandlingen.

Hvad er en fodbehandling?

Alle vores fodbehandlinger indeholder 5 vigtige komponenter. Når du bestiller en fodbehandling hos os, uagtet hvilken, vil du få:

  • Et urtebad
  • Afskæring af hård hud med skalpel og pudsning
  • Rens, klip og polering af neglene
  • Dybdegående fodmassage
  • Behandling af ligtorne, såfremt det er nødvendigt.

Når du booker tid hos os til en fodbehandling, gennemgår vi behandlingen først. Dette er både for at du kan stille spørgsmål, men også så du føler dig tryg ved behandlingen. Det vigtigste for os er at du er afslappet og godt tilpas – så skal vi nok sørge for at behandlingen bliver til de højeste standarder. Lad os forkæle dig og dine fødder, så hverdagen bliver nemmere at overskue.

Book tid til afslapning

Du er mere end velkommen til at booke igennem vores bookingsystem, eller komme forbi vores lokaler. Her kan vi sammen finde den behandling der passer til dig og dine fødder.

Vi glæder os til at forkæle dig og dine fødder!

Rul til toppen