Bryn & vipper

Få ordnet dine bryn og vipper under samme behandling hos Unique Beauty. 

Behandling af bryn og vipper

Vores behandlinger der fokuserer på dine bryn udføres enten med voks eller pincet. Dette afhænger af din præference. Samtidig har det også betydning, hvad der er bedst for dine bryn og din hud. Vores erfarne og dygtige behandlere rådgiver dig gerne, så du er sikker på at det er det bedst mulige resultat du kommer afsted med.

Vælger du at få farvet dine vipper, finder vi i fællesskab den rigtige farve. Vi rådgiver gerne, for at sikre os at farven komplimenterer dit ansigt bedst muligt.

Det samme gør sig gældende med behandling af vipper. Nogle vipper kan tåle både mere farve og en dybere farve end andre. Derfor er det også vigtigt at få valgt det rigtige, for at passe på dine vipper – samtidig med at vi laver det flotteste resultat.

Når du vælger at få lavet bryn og vipper hos os, er vores fornemmeste opgave at sikre at du er tilfreds. Du skal være glad og tilfreds når du går ud af døren.

Vælg mellem forskellige bryn og vippe behandlinger

Du kan vælge mellem flere forskellige behandlinger af bryn og vipper, alt afhængigt af hvad du søger. Vi tilbyder følgende behandlinger

Farve og retning af bryn med pincet
Varighed: 12 minutter
125,- kr.
Farve og retning af bryn med voks
Varighed: 12 minutter
125,- kr.
Retning af bryn med pincet
Varighed: 10 minutter
59,- kr.
Retning af bryn med voks
Varighed: 10 minutter
99,- kr.
Farvning af vipper
Varighed: 10 minutter
115,- kr.
Farvning af vipper og bryn, inkl. retning af bryn med voks eller pincet
Varighed: 25 minutter
225,- kr.

Hvis du ønsker en behandling der kun fokuserer på dine bryn eller dine vipper, kan du vælge i udvalget herover. Såfremt du vælger behandlingen der kombinerer begge dele, er der en besparelse at hente for dig.

Varigheden af behandlingen er et estimat. Behandlingerne kan tage en smule længere tid. Dette skyldes udelukkende at vi er grundige, så vi kan sikre dig det mest tilfredsstillende resultat.

Book din tid til bryn & vipper med det samme

Hvad end du ønsker at booke ret eller farvning af bryn, farve af vipper eller en kombination, kan du finde samtlige behandlinger i vores bookingsystem .

Du er også velkommen til at komme forbi vores lokaler, så vi sammen kan finde frem til den behandling der passer til dig. Vi glæder os til at se dig!

Rul til toppen